Olemme yksityinen muuramelainen optikkoliike Muuramen Kauppakeskuksessa 9-tien varressa. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaat kertovat palvelumme olevan asiantuntevaa, ystävällistä, joustavaa ja kiireetöntä. Meiltä saat paitsi laadukkaat kehykset, myös Suomessa reunahiotut laatulinssit. Autamme Sinua kaikissa näönterveyteen liittyvissä kysymyksissä. Varaa aika näöntarkastukseen optikollemme silmälasi-, piilolasi-, aurinkolasi- tai työnäköasioissa. Myös silmälääkärit Irma Onali ja Pauliina Nissinen ottavat meillä vastaan mikäli haluat tarkastuttaa silmän terveyden tai silmäsi ovat leikatut. Meille kannattaa tulla kauempaakin. Tervetuloa palveltavaksi!

Palvelut

 • Näöntarkastukset ja silmänpaineen mittaukset

  Työnäkö- ja optoergonomiset palvelut

  Karsastus- ja ortoptiset tutkimukset

  Ajokorttinäkötarkastukset ja -todistukset silmälääkäriltä viranomaisille

  Optikon palvelut tarpeesi mukaan. Silmälääkärin vastaanotto.

  Piilolasisovitukset

  Aurinkolasit eri tarkoituksiin, voimakkuuksilla tai ilman 

  Urheilunäkemisen asiantuntija

  MeridentOptergo-valtuutettu jälleenmyyjä

  Kunnon Palvelu - kuivien silmien tutkimus

Kehykset ja linssit

Valikoimamme perustan muodostavat harkiten valitut merkkikehykset ja korkealuokkaisesta laadustaan tunnetut saksalaiset Rodenstock-linssit pinnoitteineen. Kun haluat parasta, voimme tarjota sinulle 3d-kameralla mitoitettavia yksilöllisiä linssejä, joilla saamme Sinulle juuri Sinun voimakkuuksin ja kehykseen räätälöidyt markkinoiden parhaimmat näköalueet omaavat linssit. Elokuusta 2018 alkaen lisänä Impressionistin 3d mittoihin tutkimme silmäsi Rodenstockin DNEye Scannerilla, jonka ainutlaatuiset tulokset tarkentavat entisestään yksilöllisiä linssejä. Katso lisää: https://fennooptiikka.fi/dneye-skannaus-vain-fenno-optiikalta/

 

Valikoimassamme on paljon eurooppalaisia laatukehyksiä Italiasta, Saksasta, Espanjasta, Ranskasta ja Alankomaista. Yksi suosituimmista mallistoista on kuitenkin Japanissa valmistettava TITAN-silmälasikehysmallisto, joka on suunniteltu Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Kehykset kantavatkin Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Design From Finland -merkkiä. Mallisto on kevyt, ajattoman tyylikäs ja ehdottoman ihoystävällinen. PT todella merkitsee Pure Titan, joten myös nikkelittömien kehysten saranat ovat 99,7 %:sti titaania. Katso lisää: https://fennooptiikka.fi/titan/

 

 

Tuomme kehyksiä myös suoraan kehysmessuilta Pariisista ja Milanosta valmistajilta, joilla ei ole Suomessa vakiintunutta maahantuojaa. Tällaisten kehysten omistajana voit olla miltei varma, ettei toisten samanlaisten haltija kävele heti seuraavassa kadunkulmassa vastaan. Muutoinkin valitsemme kehykset itse ja pyrimme pitämään mallistomme raikkaana, laadukkaana ja värikkäänä.

 

Linssit reunahiotaan käsityönä Suomessa, minkä ansiosta kannamme ylpeinä Avainlippu-tunnusta. Kotimaisen reunahionnan johdosta meiltä tilatuilla silmälaseilla on nopea toimitusaika ja voimme linssittää uudestaan myös vanhan hyväkuntoisen kehyksen.


Piilolasiasioissa palveleva optikkomme auttaa löytämään sopivat piilolinssit myös hajataittoa korjaavina tai monitehoina.

 

Lisäksi olemme panostaneet omilla voimakkuuksilla saataviin urheilulaseihin ja aurinkolaseihin https://fennooptiikka.fi/aurinkolasit/. Urheilu- ja aurinkolasit voidaan linssittää suoraan kehykseen (mm. RayBan, Adidas, Gloryfy tai Oakley) tai käyttää Adidaksissa adapteria, jolloin pystyt valitsemaan kaarevaankin kehykseen erilaisia linssejä sään ja valoisuuden mukaan. Valikoimistamme löytyy myös uimalasit voimakkuuksilla sekä lähinäköadapteri sukellusmaskiin.

 

Me

Fenno Optiikka Muurame on yksityinen optikkoliike, joka kuuluu vuonna 2008 suomalaisten yrittäjien perustamaan Fenno Optiikka -ketjuun. Yrityksemme virallinen nimi on Saga Vision Oy, joka on muuramelainen yritys.


Palveluhenkiset optikkomme, optiset myyjämme ja silmälääkärimme muodostavat iloisen ja asiantuntevan tiimin. Yhteinen päämäärämme on, että sinä voit nähdä mukavammin ja korostaa tai tasapainottaa omaa yksilöllistä tyyliäsi. Palvelemme tarvittaessa joustavasti myös normaalien aukiolojen ulkopuolella.

 

 

 

 • Niina Jääskeläinen

  Niina Jääskeläinen

  Yrittäjä, optikko

  Näöntutkimukset
  Piilolasisovitukset
  Työnäkötutkimukset
  MeridentOptergo-valtuutettu jälleenmyyjä

 • Anne Kaisla

  Anne Kaisla

  Yrittäjä

  Optinen myyjä
  Kehyssovitukset
  Urheilulasit

 • Henri Silén

  Henri Silén

  Optikko

  Näöntutkimukset
  Piilolasisovitukset
  Työnäkötutkimukset
  MeridentOptergo-valtuutettu jälleenmyyjä

 • Sanni Silvasti

  Sanni Silvasti

  Optikko

  Näöntutkimukset

 • Pauliina Nissinen

  Pauliina Nissinen

  Silmälääkäri

 • Irma Onali

  Irma Onali

  Silmälääkäri